Dunaújváros

2012.08.01. 09:07

Félmilliós és több százezres lopási kár az autóklubnál és egy műhelyben

Dunaújváros - Egy műhelyből kisgépeket, ajtókat, szerszámokat, az autóklub állomásáról pedig szintén ajtókat, ablakokat vitt el ismeretlen tettes. A rendőrök egy rongálás miatt is intézkedtek.

duol.hu

Kedden kora reggel Dunaújvárosban, a Petőfi Sándor utcából lopást jelzett egy műhely tulajdonosa. Az ismeretlen tettes, miután felfeszítette az épület ajtaját, szerszámokat és kisgépeket vitt el. A lopási kár megközelítően 350 ezer forint – tájékoztatott szerdán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság.

A Dunaújvárosi Autóklub Kenyérgyári úti állomására ment be ismeretlen tettes a megelőző napokban. A tettes 14 bukóablakot, két normál méretű fém ajtót, valamint egy duplaszárnyú vasajtót tépett ki zsanérjaiból, majd elvitte valamennyit. A lopási kár eléri a félmillió forintot. A rongálással a tettes további ötvenezer forint kárt okozott. A bűncselekményre kedden derült fény.

Egy rácalmási férfi ellen tett rongálás miatt feljelentést egy nő kedden délelőtt. A feljelentés tartalma szerint betonkerítésének falazatára firkált a férfi, amivel ötezer forint kárt okozott neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!