Dunaújváros

2012.09.11. 21:31

Fegyelmi a Baracska-DPASE II meccs miatt - elnapolták a döntést

Székesfehérvár - Dolgoztak az indulatok múlt szombaton Baracskán, ahol a Dunaújváros PASE II volt a vendég a megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzésen. Amelyet a fegyelmi követett.

Matók János

Ha kedd, akkor Belgium - idézhetnénk a közel 25 éve vetített mozifilm címét, ám esetünkben nem erről van szó. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának a Bárkovics József által vezetett fegyelmi bizottsága keddenként - de ez érvényes az összes hazai szövetségre  - tárgyalja a különböző mérkőzéseken történt eseteket. Így volt ez ma is, amikor a megyei II. osztályú Baracska-Dunaújváros PASE (a végeredmény 1-3) összecsapás is terítékre került. Több okból is. Először is azért, mert Nasta László játékvezető a hazaiaktól két játékost is kiállított,  miután mindkettőjüknek kétszer mutatta fel a sárga lapot. Ez nem olyan nagy ügy, bármelyik meccsen előfordul, bár a játékosok általában vitatják az ítélet jogosságát.  Nasta a jegyzőkönyvben azt is rögzítette, hogy az 58. percben a hazai nézők nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illették az egyik asszisztensét, miközben szotyolával le is köpték, s ezt tették az oda érkező játékvezetővel is.    
Minderről a baracskai elnök Cseh Józsefnek nincs tudomása - hangzott el a fegyelmi tárgyaláson, a főrendezőtől tájékoztatást kér, akit jövő keddre beidéznek. Addig  nincs döntés, de a két kiállított játékjogát felfüggesztették.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!