Dunaújváros

2015.06.28. 14:14

Éremeső Balatonfüreden: a Gárdonyi diákjai tizenkét produkcióval indultak a versenyen

Remekeltek a Gárdonyi iskola diákjai a Balatonfüreden rendezett nemzetközi moderntánc versenyen.

Szabó Szabolcs

A közelmúltban rendezték meg Balatonfüreden az Europen Modern Dance Championship névre hallgató rangos moderntánc-versenyt

A nemzetközi seregszemlére az országos ranglista első öt helyén végzett produkciók nevezhettek szólóban, duóban, csoportban és formációban korosztályonként. A korábbi sikereknek köszönhetően a Gárdonyi Géza Általános Iskola Táncművészeti tagozatos tanulói tizenkét produkcióval vehettek részt a neves megmérettetésen.

Gazdag éremterméssel térhettek haza a Gárdonyi iskola táncművészeti szakos diákjai Füredről (Fotó: Amatőr felvétel)

Az eredmények: 5. helyen végzett Ádám Gréta és Muhari Zsófi – duóban.

3. lett Bedőcs Réka és Birkás Dóra – serdülő duóban.

2. helyen végzett Kattári Dóra – szólóban, Ragács Kincső és Puskás Bálint – junior duóban, a 3. osztályosok – csoportban, valamint a 7.-8. osztályosok pedig a junior formációban.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel Gazsi Georgina és Fábián Lilien – mini duóban, Jakubik Beatrix és László Nikolett – gyerek duóban, a 7.-8. osztályosok junior csoportban, a 3. és 7. osztályosok serdülő csoportban, valamint a 3. osztályosok formációban. A diákokat Tóth Varga Zsuzsanna táncpedagógus készítette fel a balatonfüredi versenyre.

Címkék#tánc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!