Dunaújváros

2015.10.23. 18:19

Dunaújvárosért-díj: hárman vehették át a város elismerését

Dunaújváros – A Dunaferr Szakközép- és Szakiskola, Torontáli Elemérné, valamint a Digitál együttes érdemesült a Dunaújvárosért-díjra.

Körmendi Erzsébet

A Dunaferr iskola nevében Csapó Gábor igazgató, a Digitál képviseletében Horváth János vette át Cserna Gábor polgármestertől az elismerést. A sokak által imádott és tisztelt Torontáli Elemérnét Anna nénit vastapssal köszöntötték a Bartók nézőterén ülők a díjátadás után.

Mindhárom kitüntetett megilletődötten fogadta a Dunaújvárosért-díjat. A Dunaferr iskola együtt él a várossal: az oktatási, köznevelési feladatokon messze túlmutatva vállal aktív közéleti és karitatív szerepet, közösségi szolgálatot is. Anna néni maga az élő történelem Dunaújvárosban – neve fogalom, az iparosság jó példája, tisztes koránál már csak a bölcsessége, élettapasztalata, tiszta szíve a nagyobb. A Digitált sem kell bemutatni senkinek: számos alkalommal öregbítette városunk hírnevét Svájcban, Szlovákiában, Erdélyben, a Vajdaságban, Ausztriában és Olaszországban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!