Dunaújváros

2012.12.11. 16:03

Dunaújváros Sportjáért díj

Dunaújváros - A város önkormányzata az idén is adományozza a Dunaújváros Sportjáért díjat. Javasolni december 20-ig lehet.

Agárdy Csaba

A díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek, vagy kimagasló sporteredményeket értek el. A díjat egy évben legfeljebb három személynek, illetve közösségnek lehet odaítélni. Ennél több díjat csak rendkívül indokolt esetben adományozhat a közgyűlés. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható. A díj adományozására javaslatot tehet bármely személy vagy közösség, a javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, illetve közösség nevét, címét, a díjra jelölt személy bemutatását, amelyben leírja testnevelés és sport területén kifejtett munkáját és részletesen ismerteti az eredményeit, illetve, hogy miért tartja érdemesnek a Dunaújváros Sportjáért díjra. Aki  javaslatot kíván tenni a Dunaújváros Sportjáért díjra jelölt személyre az a javaslatát december 20-ig írásban juttassa el Dunaújváros polgármesterének, Cserna Gábornak (2400, Dunaújváros, Városháza tér 1-2., Polgármesteri Hivatal, II. emelet).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!