Dunaújváros

2017.01.31. 18:25

Jótékonysági gála a Bartókban - remek produkciókkal

Dunaújváros - Február 4-én, szombaton hagyományteremtő gálával jelentkezik a Dunaújvárosi Óvoda. Összefogás több nemes célért.

Dunaújvárosi Hírlap

- Óvodapedagógusaink és a tehetséges gyerekek is rendre fellépőik a városi, nagy rendezvényeknek is, ezért úgy éreztük, ideje, hogy mi magunk is színpadon mutassuk be ezen értékeinket. A rendezvény másik pillére a jótékonykodás és az adománygyűjtés. Egy legutóbbi központi felmérés rámutatott: ideje lenne korszerűsíteni a tagóvodáink játszóparkját. A gála jótékony forintjaiból ezt is szeretnénk finanszírozni - mondta el a Dunaújvárosi Hírlap megkeresésére Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője, aki elárulta, már fogynak a jegyek a gálára, így itt az ideje még időben megváltani a belépőket, nehogy lemaradjunk e remeknek ígérkező kulturális csemegéről.

Az óvodák tehetségei is színpadra lépnek szombaton este
Fotó: Archív

A szombat este 18 órakor kezdődő gála fellépői: a Százszorszép tagóvoda néptánccsoportja, a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes fiatal tehetségei, Deák Viktória - népdalok, Tótin Szilvia - Tótin Katica - Tótin István: családi koncert, a Gárdonyi Géza Általános Iskola balett-tagozata, Klép Tamás - ének, óvodapedagógusok táncműsora, Őze Áron és Szabó Bence - vers, Veres-Kovács Petra és Subecz Tamás - ének, a Római városrészi tagóvoda színpadi műsora, Csadi Zoltán - ének, óvodapedagógusok és a Móricz iskola kórusának közös fellépése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!