Dunaújváros

2012.11.08. 13:55

Átadták a 4,1 kilométeren megújított gyúrói bekötőutat

Tordas - A felújított gyúrói bekötőutat adták át csütörtökön az infrastruktúráért felelős felelős államtitkár jelenlétében.

Zsigó Ferenc

A Közép-dunántúli Régió 4, illetve 5 számjegyből álló mellékútjainak felújítására 17 milliárd forint áll rendelkezésre. Ebből közel bruttó 300 millió forintot költöttek a most átadott, több szakaszból álló gyúrói bekötőút felújítására. A beruházás három hónap alatt valósult meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával - hangzott el a mai átadón.

A projektzáró rendezvényen mások mellett jelen volt Völner Pál infrastruktúráért felelős felelős államtitkár, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, Juhász Csaba, Tordas polgármestere, valamint a projektgazda képviseletében Mázsi Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Molnár István, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér megyei igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!