Dunaújváros

2014.11.21. 18:50

Aranyanyu: a díj utóéletéről - Újvárosi felterjesztett a legjobbak közt

Dunaújváros - Az Aranyanyu Díj legjobb tizenkét pályázója között volt Hutvágnerné Róth Éva a Széchenyiből.

Pekarek János

Megtörtént a díjkiosztás a Richter-gyógyszergyár által meghirdetett Aranyanyu Díj pályázaton.

Csütörtökön este a budapesti Mátyás úti Music Centerben adták a díjakat a kategóriák győzteseinek. A közönségdíjakat az egészségügyi szakdolgozók között Oláh Éva kapta Kistarcsáról. A pedagógus közönségdíjat Egerszegi Sándorné fejlesztő pedagógus nyerte el. Az orvosi közönségdíjban dr. H. Nagy Katalin gyermek-diabetológus részesült.

A zsűri díjait az egészségügyi szakdolgozók között Schuster Barbara kapta a Vertebra Alapítványtól.

Az orvosok között dr. Csorna Zsanett bőrgyógyász lett a győztes. A pedagógusok között Szabó Károlyné, a budapesti Méhkas Lakásotthon vezetője nyert.

A Richter Aranyanyu Díjra egy dunaújvárosi pedagógust is felterjesztettek volt tanítványai. Ahogyan arról már írtunk: Hutvágnerné Róth Éva, a Széchenyi István Gimnázium Magyar-történelem tanára bekerült a díj pedagógus kategóriájában a közönségdíj legjobb tizenkét felterjesztettje közé.

Pillanatkép a díjkiosztóról: Hutvágnerné jobbról az ötödik  Fotó: www.aranyanyu.hu

Hutvágnerné ugyan nem győzött de mégis nyert! Nem csak egy szép oklevelet, egy még szebb szobrocskát és egy kitűzőt, hanem elsősorban erkölcsi győzelmet aratott ezen a pályázaton.

Hiszen nem ő jelentkezett hanem volt tanítványai indították a versenyen. Amelyen olyan sok közönségszavazatot kapott, hogy az ország legjobb tizenkét pedagógusa közé került!

Úgy véljük, hogy egy szép, hosszú tanári pályafutás egyik szép állomásává vált ez a pályázat, a döntős helyezéssel együtt.

S biztosak vagyunk abban, hogy a pályafutás méltó megkoronázása még hátravan, hiszen diákjainak szeretete, tanártársainak támogatása további nagy lehetőségeket rejteget a mindig alaposan felkészülő Huti számára: ismerői így becézik...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!