Dunaújváros

2015.12.16. 18:59

A Parlamentben jártak a dunaújvárosi ovisok

Dunaújváros - Az országos Ovi-Foci program legjobbjait díjazták hétfőn délután a Parlamentben. Az ünnepségen ott voltak a Dunaújvárosi Óvoda gyerkőcei is.

Szabó Szabolcs

- Október elején a Római városrészi tagóvodában avattuk fel az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány támogatásával megvalósult műfüves focipályát. Az alapítvány vezetője az ünnepségen elmondta, hogy országszerte közel ötven pályát adtak át abban az időszakban és a legszínvonalasabban megszervezett programot reprezentáló óvodák meghívást kapnak majd a Parlament Gobelin termébe megrendezendő ünnepélyes díjátadásra. Később kiderült, a Dunaújvárosi Óvoda kis ovisai nyerték el ezt a lehetőséget.

A dunaújvárosi és a csantavéri küldöttség a Parlamentben - ajándékkal is kedveskedtek a kicsiknek
Fotó: Dunaújvárosi Óvdoa

December 14-én, hétfőn délelőtt volt a díjátadás, amelyen Dunaújvárosból húsz kisgyermek és öt felnőtt vett részt. A látogatáson elkísért bennünket a csantavéri óvoda küldöttsége is, ők az októberi pályaavatóra is eljöttek - mondta el lapunknak Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője. Hozzátette: - A helyi óvoda A legjobban megszervezett pálya átadó díjat hozta el. A Parlamentben rendezett díj- és éremátadó ünnepség után idegenvezető segítségével megnézhettük a koronázási ékszereket, majd a királyok szobrait. Végül ebéddel vendégelték meg a kicsiket. Nagy elismerés ez számunkra, hiszen a 61 pályaátadóból mindössze három óvodát díjaztak az országból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!