Dunaújváros

2015.06.05. 18:36

A kempingben tartanak nyílt napot a jövő héten

Dunaújváros - Egy hét múlva, június 13-án nyílt napot rendez az érdeklődőknek a Szalki-szigeten kempinget üzemeltető Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt.

Gallai Péter

Az érdeklődők megtekinthetik az elmúlt időszakban elkészült beruházásokat, az új faházakat, a különböző kiszolgálóegységeket. Látványos megújuláson ment keresztül a közösségi helyiség, amely a nádtető helyett zsindely borítást kapott, a födémet újra lambériázták. Az elkorhadt fapilléreket megerősítették még hattal, alul acél vázat kapott, hogy az árvíz se tegyen benne kárt. Az építmény esős időben társalgóként szolgálhat a kempingezőknek. A faházakban saját szobákkal, fürdővel, társalgós konyharésszel várják a vendégeket.

A működési engedély feltétele a fedett főző, mosogató, mosó helyiség, az épület teraszos része étkezésre is alkalmas lesz. Szintén feltétel a kémiai wc-kiöntő és leeresztő hely a lakókocsival érkezők számára.

A jövő heti eseményen a kilátogatókat büfé, zene is várja. Az eseményen szabadtéri főzésre és sütésre is lehetőség lesz. Erre előzetesen június 8-án 16 óráig kell jelentkezni a DVG munkatársánál, Szitás Anettnél a 20/312-0974-es telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen. A tűzrakóhelyet és a fát a DVG Zrt. biztosítja, az alapanyagról, valamint a főzéshez szükséges kellékekről a jelentkezőknek kell gondoskodniuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!