Dunaújváros

2014.06.01. 18:20

A gyerekek kedvéért: újra!

Dunaújváros - Pót-gyereknapokat rendeztek a környéken több helyen. Az EP-választás miatt halasztották mostanra.

Pekarek János

Gyereknapok ideje van jóllehet hivatalosan a múlt vasárnap rendezték meg ezt a nemhivatalos eseményt, amelyet azért minden szülő és gyerekszerető ember betart.

Csakhogy múlt vasárnap volt az európai parlamenti választás is ezért sok intézmény és szervezet e hétvégére halasztotta a gyereknapot. Nagyon helyesen: így legalább duplán ünnepelhettek a gyerekek!

A kózház hátsó udvarában az egész család jól érezhette magát (Fotó: Ónodi Zoltán)

Most vasárnap rendezték a gyereknapot például a városi kórház dolgozóinak gyerekei számára is. Mondanunk sem kell: nagy sikerrel mert bár az időjárás lehetett volna kedvezőbb, de az alkalom nem egy kis rosszalkodásra...

Ezt a vasárnapot választotta a Jobbik városi szervezete is, hogy megrendezze már hagyományosnak számító Béke városrészi gyereknapját az Arany János Általános Iskola előtti téren. Itt lovaglási lehetőség, középkori fegyverek és vértezetek bemutatója, ki mit tud, aszfaltrajzverseny és a Junior Band koncertje színesítette a programot. De ne feledkezzünk meg az ingyen zsíroskenyérről, a vattacukorról és a málnaszörpről sem.

Adonyban is e hétvégén, szombaton rendezték meg a városi gyereknapot a kastélyparkban: nagy sikerrel!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!