Dunaújváros

2015.11.02. 15:56

Koszorúzással kezdődik kedden a Gárdonyi iskola ünnepi hete

Dunaújváros – A Gárdonyi-hét koszorúzással és hivatalos megnyitóval kezdődik november 3-án, 10 órakor a névadó szobránál.

Körmendi Erzsébet

A sulihét nyitó napján a délutáni program 14 órától természettudományi vetélkedő, valamint az elsősök diákpolgár avatója. Szerdán a mozgásé lesz a főszerep délelőtt: zumba és aerobic a fő vonulat. A szerda délután a hagyományok jegyében telik majd, ugyanis Gárdonyi-vetélkedő, valamint Ki mit tud? a kínálat 14 órától.

Az öko-játszóház csütörtökön 9 órakor kezdődik majd. Aznap 14 órától az alsósokat sportversenyre várják, a felsősöknek pedig az ötödikesek diákpolgár-avatója jelenti a központi eseményt.

A Gárdonyi Géza Általános Iskola ünnepi hetének utolsó napja, a november 6. péntek suli gyűléssel kezdődik az intézményben. A nap hátralévő részére egyetlen esemény szerepel az ajánlóban, az pedig a felsősöknek szóló diszkó, amelynek a kezdési időpontja 16.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!