Dunaújváros

2015.06.08. 15:01

A Bartókban zárta a tanévet a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola

Dunaújváros - Szombaton egy napra bevette a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza épületét a Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola.

Szabó Szabolcs

A hagyományokhoz híven az idei tanévet is hangulatos és remek produkciókat felvonultató gálaműsorral zárta szombaton este a dunaújvárosi székhelyű Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola. A több településen is működő neves művészeti iskola ezúttal családi napra is invitálta tehetséges növendékeit és a szülőket.

A Zeneművészeti és a táncművészeti ág tehetséges növendékei is színpadra léptek a szombati gálán.

– Régi vágyunk volt, hogy a tanév vége felé egy igazi közösségi rendezvénnyel is meglepjük diákjainkat és a szülőket, akik nagyon sok támogatást nyújtanak a munkánkhoz. Minderre egy sikeres pályázatnak köszönhetően forrásokat is tudtunk szerezni, így már szombaton délelőtt birtokba vehettük a Bartók színházat. A délelőtt főként próbákkal és foglalkozásokkal telt és természetesen jutott idő arra is, hogy értékeljük az elmúlt hónapokat. Büszkén vonhattunk mérleget, hiszen a most búcsúzó tanévben is számos helyi, térségi és országos sikert gyűjtöttek be növendékeink. A gálán e remek produkciókból is jó párat láthatott a közönség. Színpadra léptek a zeneművészeti és a táncművészeti ágon tanuló növendékeink, a kivetítőn pedig a képző-és iparművészeti ágon pallérozódó tehetséges diákjaink munkáiból szemlézhettek egy érdekes válogatást az érdeklődők – összegezte a szombati rendezvényt Kurina Laura, az iskola igazgatója.

Kurina Laura, Wesley-Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. Fotó: Ady Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!