Dunaújváros

2014.12.30. 18:00

Szilveszterkor változik a buszmenetrend

Dunaújváros - December 31-én a helyi autóbuszjáratok a végállomásokról 19 órakor még elindulnak, ezt követően nem közlekednek, kivéve a műszakváltások idején két vonalon.

Gallai Péter

Az esti műszakváltáshoz érkező helyközi autóbuszjáratok Dunaújvárosban minden, az útvonalukba eső megállóhelyen megállnak, azokon a helyi járati bérletek és menetjegyek 20.45 óra és 22.45 óra között felhasználhatók és érvényesek!

Ezen felül a műszakváltások biztosítása érdekében az alábbi vonalakon közlekednek helyijáratok.

44-es: indul 21 órakor, a 20-as végállomás (Újtelep), Jókai utca, Szilágyi E. u., Szabadság u., Béke krt., Kertváros, Bocskai u., Bercsényi u., Szórád M. u., Autóbusz-állomás, Vasmű Igazgatóság, Tűzoltóság, Ferrobeton, Közútkezelő Kht., Papírgyári elágazás, Irodaház, Papírgyár étterem, Kokszvegyészet útvonalon.

Visszafelé 22.10 órakor indul a Kokszvegyészettől azonos irányban úgy, hogy Kertváros vasútállomás- Béke körút betérővel érinti a vasútállomást is.

8-as: indul 21.15 órakor az Autóbusz-állomás, Szórád M. u., Római krt., Domanovszky tér, Liszt F. krt., Dózsa M., Vasmű Igazgatóság, Tűzoltóság, Ferrobeton, Közútkezelő Kht., Papírgyári elágazás, Irodaház, Papírgyár, Kokszvegyészet útvonalon.

Visszafelé 22.20 órakor indul azonos útvonalon úgy, hogy az Autóbusz-állomást követően megy a Vasmű úton, majd a Római krt., Szórád út után a Dózsa Gy. út, Kertváros, Szabadság u., Szilágyi E.u., Jókai u., 20-as végállomásig (Újtelep) közlekedik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!