Dunaújváros

2014.10.14. 19:00

Kampány a Széchenyiben

Dunaújváros – Gyanútlan olvasóink azt (is) gondolhatták, hogy a vasárnapi voksolás után lezárult a kampánykorszak. Tévedés! A város két oktatási intézményében is dübörög a diákhét, amelynek legfőbb tétje, hogy kinek/kiknek a kezébe kerül majd a tanári rezsimtől ideiglenesen átvett hatalom.

Szabó Szabolcs

Kampul a durvány - fogalmazta meg minden kampányok alaptézisét és egyben hibbant fejlődési rendjét anno Uj Péter újságíró/Index-alapító és megállapítása örök, mint a kampány.

Mindezt akkor (is) rögzítettük magunkban, amikor a Széchenyi gimnázium folyosóit elborító plakáttengert szemléztük kedden délután az intézmény évi hagyományos gólyaavató mókára sietve.

Biztató, hogy a fiatalság továbbra is kifogyhatatlannak tűnő humortartalékkal rendelkezik és mindez egyre gyakrabban találkozik tudatosan felépített kommunikációval is: azaz szórakoztató napok várnak a széchenyis társadalomra a gimnáziumban és természetesen a profikhoz hasonlóan itt sem maradhat el a beetetés, azaz a szavazásra jogosultak meggyőzése sem. A gólyaavatón ezúttal is négy osztály várta a beavatási küzdelmeket a gimnázium tornatermét megtöltő közönség legnagyobb örömére. A kötelező táncos nyitány vidám és pikáns feladatok sora következett, összesen tizennyolc fejezetben.

A négy párt a következő napokban tovább folytatja ádáz küzdelmét a hatalomért, a Széchenyi hét keretében pedig izgalmas programok sora várja az érdeklődőket délutánonként is. Ma 15 órától csatába szólítja a diákságot a Széchenyi-vetélkedő, csütörtökön pedig már testre gyúr a kampány, ugyanis sportdélutánon frissülhet, lazíthat az iskola.

Pénteken 16 órától a gigantikus pártvetélkedőn pedig eldől, hogy a négy diákcsapat közül melyik lesz a legkiválóbb és egyben legtöbb szavazatot begyűjtő kollektíva.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!