Dunaújváros

2014.09.17. 13:14

A kiváló szociális munkát díjazza a közgyűlés idén is

Dunaújváros – Szombatig még lehet ajánlani elismerésre méltó személyt, közösséget a Szociális Munkáért Dunaújváros-díjra.

Körmendi Erzsébet

A közgyűlés Szociális Munkáért Dunaújváros-díjat alapított korábban. Az elismerés azoknak adományozható, akik Dunaújvárosban a szociális munka területén kiemelkedő tevékenységet fejtettek ki a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható.

A díjra érdemesített személyekre, közösségekre írásbeli javaslatot tehet bármely személy, vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy nevét, címét, életútjának rövid ismertetését, továbbá az elismerni kívánt tevékenység méltatását. A kezdeményezést szeptember 20-ig – vagyis e hét szombatig – írásban kell eljuttatni Cserna Gábor polgármesternek a dunaújvárosi polgármesteri hivatalba (Városháza tér 1.).

A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt. Az önkormányzat vezetői kérik, hogy javaslataikat a megadott határidőig segítsék a döntéshozó munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!