Dunaújváros

2012.12.11. 20:00

Minősített vágás

Dunaújváros - Rangos nemzetközi seregszemlén bizonyítottak a közelmúltban a Lorántffy diákjai. Elismerések és aranyérmek sora a Budapest Openről.

Szabó Szabolcs

Előzetesen nem várt éremkollekcióval tértek haza a Lorántffy középiskola fodrász tanulói  a közelmúltban rendezett  Budapest Open 2012 Nyílt Nemzetközi Bajnokság versenyről.  A szakmai örökben is elismeréssel emlegetett seregszemlére a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával jutott el a Lorántffy küldöttsége. A 322 versenyzőt felvonultató mezőnyt gyakorlatilag leiskolázták a dunaújvárosiak.






Lehoczkyné Tóvizi Ilona (középen) irányította a remekül szereplő hölgykoszorú, többek között Kerekes Bernadett és Mozsár Paula szakmai felkészülését is  határokon átnyúló seregszemlén bizonyítottak (Fotó: Nyulasi Zsolt)


Lássuk hát a győzőket: Kerekes Bernadett  kiegyensúlyozott teljesítményét bizonyítja, hogy kategóriánként is remekül dolgozott, így az összetett versenyben az élen végzett Pápai Gábor és Berendi Györgyi növendéke. A lapunkhoz eljuttatott tájékoztató szerint okosan és szépen versenyzett  Mozsár Paula, aki a trendhajvágás kategória győztese lett, és a fényes siker mellé az összetett verseny második helyét is bezsebelte. Szakmai felkészülését  Lehoczkyné Tóvizi Ilona irányította.  segítette. Az emlékezetes  érmes helyeket begyűjtők mellett dicséret illeti még   élete első komolyabb versenyén szépen helyt álló Aupek Karolinát és Fodor Kittit, ők mindketten Székely Tünde tanítványai és növendékei, akik a menyasszonyi konty kategória mellett a szalontechnika versenyszámban is bizonyították felkészültségüket.     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!