Dunaújváros

2012.11.09. 21:32

Kezüket nyújtják, de a szívüket is odaadják - Szociális területen dolgozókat díjaztak

Székesfehérvár - A november 12-i, hétfői Szociális Munka Napja alkalmából többen kaptak elismerést munkájukért pénteken a megyeházi kormányhivatalban tartott ünnepen.

Kocsis Noémi

Bár a Szociális Munka Napja hétfőre esik, a megyei Kormányhivatal főigazgatója, Balogh Ibolya és a Fejér Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője, Mátrahalmi Tibor már ma köszöntötte a szociális ágazatban dolgozókat és dicsérő oklevelekkel köszönte meg több dolgozójuk kimagasló tevékenységét és példamutató emberi magatartását.


Dicséretben részesült Jankovics Tibor fejlesztőpedagógus, Péja Zsoltné foglalkoztatásszervező, Nagy Károly gondozó, Denke Istvánné mosónő, Lelkes Petra szociális és mentálhigiénés munkatárs, Bölcskei Ildikó csoportvezető ápoló, Pavlicsek Tiborné ápoló, Kokas Krisztina szakmai egység vezető, Heroldné Helmeczi Anita házvezető-nevelő, Vallerné Baráth Ildikó család- és utógondozó, André András gyermekfelügyelő, Farkas Zsuzsanna  igazgató-helyettes, Boros Ildikó humánerőforrás menedzser, Horváth Józsefné gyermekfelügyelő. Mint méltatásaik kapcsán a díjátadón elhangzott, a szociális területen dolgozók nap mint nap kezüket nyújtják a rászorulóknak, de szívüket is adják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!