Dunaföldvár

2015.03.04. 14:10

Szombaton mazsorett gála

Dunaföldvár - Nagyszabású gálaműsorra hívja támogatóit, a szülőket, barátokat és érdeklődőket szombaton este a helyi sportcsarnokba a dunaföldvári Löfan Mazsorett Csoport.

L. Mészáros Irma

A Löfan Mazsorett Csoport 1997-ben alakult lelkes, mozogni vágyó fiatalokból, az egyesület nevét a városé ihlette: Dunaföldvár közepe visszafelé olvasva. A csoport magját akkor a Beszédes József Általános Iskola zenét, mozgást kedvelő lányai alkották. Idővel a létszám folyamatosan gyarapodott, a lányok ígéretesen fejlődtek és néhány éven belül a város, majd a megye és az ország kulturális színfoltjává vált a szervezet, köszönhetően a szülőknek, támogatóknak és a hűséges közönségnek is. Mára elmondható, hogy a dunaföldvári Löfan Mazsorett Csoport komoly és kemény edzésekkel az ország legtehetségesebb lányait neveli, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy Magyarország legnagyobb versenyén, a minden évben megrendezett mazsorett bajnokságon sorra nyerik az országos elsőségeket, s emellett rendszeresen kvalifikálják magukat az Európa Bajnokságra is. Az elmúlt évek sikeres tevékenységének bizonyítéka az, hogy 2013-ban ők kapták meg a tavaszi A és B kategóriás országos verseny megszervezésének jogát. Ezen felül természetesen igyekeznek eleget tenni minden meghívásnak, szívesen fellépnek különböző helybéli rendezvényeken és más településeken, így többek között nem egyszer láthatták már őket Dunaújvárosban is.

A Löfan junior csoportja a tavaly nyáron, Horvátországban rendezett Európa- és világbajnokságon
Fotó: Majorettsport World Federation

Az együttes minden évben megrendezi ezt a gálaműsort, amelyre meghívja a szülőket, a támogatókat, valamint az érdeklődőket. Ezen az elmúlt év legsikeresebb számait mutatják be a több korosztályban színpadra álló tagok, de ízelítőt adnak az új koreográfiákból és a korábbi évekből kiindulva, minden bizonnyal meglepetéssel is készülnek az este során.

A színvonalas rendezvény március 7-én, szombaton este 18 órakor kezdődik a dunaföldvári sportcsarnokban (Jókai utca). Az est háziasszonya Horányi Beáta, a paksi Fortuna Rádió műsorvezetője lesz, belépés az ezer forintos támogatói jegy megvásárlásával lehetséges, amely a helyszínen is megvásárolható.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!