Terepre is való

2021.03.19. 18:00

Íme, a Samsung új, egyedi strapatelefonja

A Galaxy XCover 5-öt a gyártó „változatos körülményekre” ajánlja, de a készülék a megszokott strapatelefonokhoz képest több különleges megoldást is nyújt.

Forrás: Samsung

Víz- és porálló, mégis kényelmes formatervezéssel érkezik azok számára, akik nem csak irodában, hanem terepen is dolgoznak. A készülék a magas érintésérzékenységnek köszönhetően kesztyűben is használható, valamint egyszerűen tölthető és cserélhető akkumulátorral érkezik, hogy egész nap hatékony és biztos pontot jelentsen a modern vállalkozásokban dolgozóknak.

Legyen szó a gyár padlójáról, extrém melegről, esőről vagy éppen hóról, a készülék megbízható eszköze lehet a strapás helyen tartózkodó felhasználóknak.

A Galaxy XCover 5 a fokozott ütéselnyelésnek köszönhetően akár 1,5 méterig ellenáll az eséseknek, az IP68 besorolás pedig a por- és vízállóságot garantálja, így akár 1 méteres mélységig, legfeljebb 30 percig képes víz alatt is működni. Mivel a terepen dolgozó szakembereknek az egészségügyi és biztonsági óvintézkedések miatt szükséges kesztyűt viselniük, kijelzője a növelhető érintésérzékenységnek köszönhetően

kesztyűben is gyorsan és könnyedén vezérelhető.

A fizikai tartósság mellett a legújabb készülékeknek az üzleti szempontból fontos információkat is meg kell védeniük. A Galaxy XCover 5 hardverét a vállalat magas védelmi szintű biztonsági platformja, a Samsung Knox védi, amely a teljes készülékre vonatkozó, valódi végpontok közötti védelmet kínál, a chiptől egészen az alkalmazásokig. A Samsung Knox valós időben védi a bizalmas üzleti információkat, és megelőzi az egyre fejlettebb, rosszindulatú programok és vírusok fenyegetéseit.

Túl a szokásos képességeken

A Galaxy XCover 5 egyedi, a partnerek által támogatott megoldásokat biztosít, amelyek számos üzleti helyzetben használhatók. A Gombnyomásra beszéd funkciók között támogatott

a Microsoft Teams, amely a telefont biztonságos, kézi adó-vevővé alakítja.

A Gombnyomásra beszéd funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a munkanap folyamán egyetlen gombnyomással kapcsolatban maradjanak bárkivel, megkönnyítve ezzel a kollégák közötti kommunikációt. A készüléken beállítható, mely alkalmazások legyenek elindíthatók az XCover Gomb segítségével.

Ezzel a személyre szabható szolgáltatással egyetlen érintéssel érhetők el a leggyakrabban használt alkalmazások, például a LED-es zseblámpa, a segélyhívások vagy a térkép.

A készülék Exynos 850 processzort, 4GB RAM-ot, 64 GB belső tárhelyet, 3.000 mAh kapacitású akkumulátort, s egy 16MP hátlapi kamerát kapott. Utóbbi támogatja az USB és POGO pin alapú gyorstöltést, így a felhasználóknak kevesebb időt szükséges a töltésre fordítaniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!