LG 2020

2020.02.29. 18:00

Elérhető áron kínál prémium kamerafunkciókat a K-széria

A négykamerás megoldás azokat a szolgáltatásokat hozza el, amiket egy kategóriával feljebb szoktak nyújtani.

Forrás: Shutterstock

Az LG 2020-as K-szériája, azaz a K61, K51S és K41S modellekből álló legújabb középkategóriás okostelefon-sorozat tagjai megújult kamerarendszert, multimédia-funkcióikat és stabil teljesítményükt kínálnak anélkül, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk.

Mindegyik készülék négy lencséből álló hátlapi kamerarendszert kapott, amely nagyfelbontású főkamerából, szupernagylátószögű lencséből, mélységérzékelőből és makrolencséből áll — utóbbi először kapott helyet a K-széria készülékeiben. A termékpaletta kiemelt készülékébe, a K61-be 48MP-es, míg a K51S-be 32MP-es felbontású főkamera került.

LG K61

A K61 telefon 6,5 hüvelykes 19:5:9 FHD+ FullVision kijelzőt kapott, miközben az LG K51S valamivel keskenyebb, 6,5 hüvelykes 20:9 HD+ FullVision kijelzővel érkezik. Mindkét készülék diszkrét, kör alakú kivágásban rejti előlapi kameráját. A K41S készülék szintén 6,5 hüvelykes 20:9 arányú HD+ FullVision kijelzőt kapott, előlapi kamerája szenzorszigetben kapott helyet. Mindhárom 2020-as K-szériás készüléket a

mozifilm-arányoknak megfelelően alakították ki, a divatos keskenyebb kávákkal.

A nagyteljesítményű, 4000 mAh-s akkumulátorral, a fejhallgató használatakor 7.1 csatornás hatást nyújtó DTS:X háromdimenziós térhatású hangzással és a

MIL-STD-810G katonai szabvánnyal

a készülékek választást jelentenek a második negyedévben várható piacra dobásuktól azoknak, akik leváltanák régi középkategóriás készüléküket, mégis egy adott áron belül maradnának.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!