Kihajtható okosság

2019.12.04. 13:35

Csodálatos és nagyon drága: Magyarországra ért a Galaxy Fold

Az első hírekből azt lehetett sejteni, nálunk nem lehet majd kapni. Ehhez képest a Samsung egyedi modellje december 15-től „a készlet erejéig” Magyarországon is elérhető lesz.

Forrás: Shutterstock

Mint beszámoltunk róla, sok baj volt a még áprilisban bemutatott hajtogatható készülékkel, kijelzője repedt és tört, de aztán a koreai óriásvállalat kijavította a csodamobilt, majd kiderült: minden negatív jóslat ellenére, ahol megjelent, szeptembertől kapkodták a népek a készüléket.

Most pedig az úgynevezett Kozmosz Fekete és Űrezüst színekben,

nálunk is kapható lesz december 15-től 695 ezer 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Tehát rekord összegért, de elérhetővé válik a bátran az év okostelefonos fejlesztésének nevezhető készülék.

A Galaxy Foldon összecsukott állapotában azonnal elérhetők a legfontosabb alkalmazások és funkciók a külső kijelzőn, kihajtva pedig korlátlan multitasking lehetőségeket biztosít a 7,3 hüvelykes Infinity Flex Display, határtalan hajlított kijelzővel, legyen szó akár videós és AR tartalmak fogyasztásáról, játékról vagy munkáról.

Az elmúlt hónapokban a Samsung folyamatosan fejlesztette a készüléket, felülvizsgálta a formatervezését, és egészen egyedi készüléket hozott létre.

Így a kihajtható kialakításának köszönhetően a felhasználók az okostelefonok és a tabletek legjobb funkcióit használhatják egy kütyüben. Nagyméretű kijelzője, egyedi felhasználói felülete, sokoldalú kamerája és kiemelkedő teljesítménye alkalmassá teszi arra, hogy a felhasználók a legkülönfélébb feladatokat végezhessék rajta.

Az összecsukott állapotban rögzített videókat a felhasználók az előlapi kijelző kihajtása után azonnal nagyobb méretben is visszanézhetik. A folytonos működésnek köszönhetően a tartalmak zökkenőmentesen kerülnek át az előlapi kijelzőről a főképernyőre és vissza. A valóban hatékony multitasking érdekében Többablakos módban a felhasználók valós időben, párhuzamosan futtathatnak akár három alkalmazást anélkül, hogy váltani kellene közöttük.

Például a videószerkesztés mellett könnyedén keresgélhetnek az interneten és az e-maileket vagy üzeneteket sem kénytelenek válasz nélkül hagyni.

Mivel a Galaxy Fold a hivatalos közlés szerint csak a készlet erejéig lesz elérhető, akik biztosítani szeretnék maguknak a készüléket, december 9-ig előregisztrálhatnak ezen a weboldalon. Ők ráadásul autós dokkolót igényelhetnek a telefonjuk mellé.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!