Közösségi kereskedéssel

2019.05.23. 18:20

Bárki nyithat online autókereskedést az új magyar startuppal

A WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup lényege, hogy a felhasználók lényegében azzal is pénzt kereshetnek, ha a Facebookon megosztanak egy autós tesztvideót, blogot vagy bármilyen autós hirdetést.

Megújítaná a magyar autókereskedelmet a WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup: Steve Kollar alapító-tulajdonos applikációt fejlesztett az autóvásárlási folyamatok leegyszerűsítésére – írja az Origo.

Elég a megérkezett kocsit látni

Az autókat a cég hitelbírálat után megvásárolja a vevőknek, a járművet beszállítják az országba és egy több fázisos kontrollon is keresztül megy, így ellenőrzik az eladó által megadott paramétereket.

Mindent automatizáltak, tehát ha valaki kiválaszt egy autót,

15 percen belül megtudja, hogy a járulékos költségekkel összesen mennyit fog fizetni érte.

A vevők fotókat és minden más fontos információt látnak az autókról, így a vásárlók 98 százaléka csak akkor látja a vásárolt kocsit, amikor már beérkezett az országba.

Csupán megosztásokért is ígérnek pénzt

A kereskedés azért közösségi, mert a felhasználók akár azzal is kereshetnek pénzt, ha a Facebook-oldalukon megosztanak egy autós tesztvideót, egy blogot, vagy egy általuk választott bármilyen autós hirdetést.

Ha az ezekből a bejegyzésekből érkező ügyfelek csak két év múlva vásárolnak a startupon keresztül, akkor is jár a jutalék nekik.

Ezeket a folyamatokat pedig pontosan nyomon tudják követni a saját webirodájukban. Az ötperces regisztrációt követően a cég átadja az adatbázisát, illetve az autóértékesítéshez szükséges munkafolyamatot is, így

tulajdonképpen bárki nyithat autókereskedést a saját otthonából

pénzbefektetés nélkül, miközben bevételre tehet szert egy egyszerű marketingtevékenységgel.

A WOOWW Cars a hazai indulás után nemzetközi szinten is terjeszkedni akar.

Borítókép: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!