Díjmentes belépő

2020.12.08. 12:01

A játékosok Netflixe hazánkba ért!

Az új felhasználók egy hónapos Stadia Pro előfizetést kapnak ajándékba.

Forrás: Shutterstock

A Google újabb nyolc országban teszi elérhetővé Stadia felhőalapú játékstreaming platformját.

Tegnaptól Magyarország mellett Csehországban, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szlovákiában, Ausztriában és Svájcban is több millió új felhasználó számára nyílik lehetőség arra, hogy kedvenc játékaival letöltés nélkül játszhasson.

A célja az volt, hogy a felhasználók

könnyebben és gyorsabban érjék el a jobbnál jobb videojátékokat.

Használatához nem kell új eszközöket beszerezni, a játékok letöltés vagy frissítés nélkül azonnal futnak a meglévő laptopokon, asztali számítógépeken, kompatibilis telefonokon és tableteken, valamint népszerű játékkontrollereken.

A platform az újonnan csatlakozó nyolc ország minden felhasználója számára megnyílt 24 órában. Így ők egyszerűen, Gmail fiókjukkal bejelentkezhetnek a Stadia oldalon keresztül és regisztrált felhasználóként azonnal

kipróbálhatják például a Destiny 2 vagy a Super Bomberman R Online játékokat ingyenesen.

A Stadia minden új felhasználója most egy hónapig térítésmentesen megkapja a Stadia Pro hozzáférést, a platform prémium előfizetési szolgáltatását, ahol rengeteg kipróbálásra váró játék érhető el. Stadia Pro előfizetéssel minden kiválasztott játék a felhasználóé, addig, amíg tagsága fennáll, illetve további térítésmentes játékok kerülnek a kínálatba minden hónapban.

A 2990 Ft havidíjú Stadia Pro előfizetés folytatható, vagy bármikor lemondható.Mindezek mellett a Stadia áruházban további játékok vásárlására is lehetőség nyílik. Akár a Cyberpunk 2077-ben, akár Night City utcáin sétálna a játékos, vagy az Assassin's Creed Valhalla csatáinak történetén felnevelkedett legendás viking harcos szeretne lenni, megtalálhatja a kedvére valót.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!