Kezdők és haladók

2022.05.16. 13:00

Itthon is elérhetők az ütős Alienware újdonságok

A Dell bemutatta legújabb AMD Ryzen processzoros Alienware laptopjait, amelyek már Magyarországon is kaphatóak.

Az újdonságok közé tartozik az Alienware Aurora R14 Ryzen Edition frissítése folyadékhűtéssel. Ez az első OEM asztali gép, amely AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral (Vermeer X) került piacra, így a legnagyobb energiaigényű játékokkal is könnyedén megbirkózik.

A CES-en bemutatott Alienware m15 R7 és Alienware m17 R5 modellek is megjelentek a hazai piacon. A kezdő játékosoknak pedig tökéletes választás lehet a belépőszintű és pénztárcabarát új Dell G15, amely szintén AMD Ryzen processzort kapott.

Alienware Aurora Ryzen Edition R14

A készülék optimalizált légáramlást kínál Legend 2.0 dizájnnal. A modell akár AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral is elérhető AMD 3D V-Cache technológiával, amely jobb képkockasebességet biztosít az összes jelentős triple-A játékban. Az Aurora R14 új, fejlett folyadékhűtéssel rendelkezik, amely 42 százalékkal jobb hőellenállást biztosít a hagyományos folyadékhűtőhöz képest.

Alienware m15 R7

Ez a modell lenyűgöző kijelzőt és maximális teljesítményt nyújt, miközben az Alienware márkára jellemző ikonikus dizájn jellemzi. A legkomolyabb játékokkal is megbirkózik ez a nagy teljesítményű 15 colos Alienware laptop, amely a továbbfejlesztett Cryo-tech hűtési technológiával rendelkezik.

A megoldás több, vékonyabb és szélesebb ventilátorlapáttal rendelkezik, mint az m15 R5 vagy R6, így 1,3x nagyobb légáramlást biztosít. A vizuális és audio élményt pedig új szintre emeli a Dolby Vision és a Dolby Atmos.

Alienware m17 R5

Az Alienware m17 a legújabb AMD Ryzen processzorokat és NVIDIA GeForce RTX 30 szériás videókártyát tartalmazza az extrém és dinamikus játékteljesítmény érdekében.

Az akár UHD felbontású, hatalmas 17 colos kijelző útközben is tökéletes megjelenítést biztosít. A látvány és hangzásvilág új szintjét pedig Dolby Vision és Dolby Atmos adja. 

Dell G15 (5525)

A kezdő és alkalmi játékosok számára jó választás a Dell G15 gamer laptop, amely kedvező áron kínál erőteljes grafikát, igazi gamer házban.

A G15-öt modern hőtechnikai megoldásokat kínál, és optimális hűtést biztosít a kettős légbeömlővel, az ultravékony ventilátorlapátokkal, a rézcsövekkel és a négy jól elhelyezett szellőzőnyílással, amelyek hosszabb, csendesebb és jobb játékmenetet tesznek lehetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!