Egyéni előfizetőknek

2022.02.15. 16:10

Plusz támogatást ad az államilag támogatott mobilcseréhez a Vodafone

További támogatással ösztönzi a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által hétfőn indított készülékcsere-programját a Vodafone.

A szolgáltató a programban vásárolt készülékhez, illetve új előfizetéshez is ad kedvezményt.

A Vodafone február 14-től június 30-ig további, akár bruttó 20 ezer forintos extra kedvezményt biztosít azoknak az egyéni ügyfeleknek, akik az NMHH mobilkészülékcsere-támogatási programja keretében 3G képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes mobiltelefonra cserélik.

   

Ezen felül április 15-ig minden új egyéni előfizető számára fél éven keresztül bruttó 2000 forintos havidíj-kedvezményt biztosít a szolgáltató.

   

Az NMHH hétfőn közölte: ötmilliárd forintos keretből indult el a mobilkészülék-csere program, az összegből negyedmillió, használatban lévő 3G- és 2G-képes mobiltelefon cserélhető le a mobilinternetezésre alkalmas minimum 4G-képes készülékre. Országszerte közel 50 kereskedő mintegy 700 kereskedelmi pontján nyílt lehetőség az elavult mobilkészülékek lecserélésére, a program mindehhez készülékenként 20 ezer forint támogatást nyújt.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!