Nyakunkon a Fekete Péntek

2021.11.08. 09:46

Egy napon lesz az eMAG és az Extreme Digital közös Black Friday

A minden korábbi évnél nagyobb szabású fekete pénteki ajánlatok közös felületen lesz elérhetők az Extreme Digital és az eMAG vásárlói számára. A fekete pénteki rendelések gyors és kényelmes átvételét pedig országszerte már több mint 400 easybox csomagautomata is segíti a 20 hazai szaküzlet mellett.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A két márka történetének

eddigi legnagyobb Black Friday-át rendezi meg 2021. november 19-én

az eMAG és az Extreme Digital, miután a GKI Digital e-Toplista 2020 rangsorának élén álló két e-kereskedelmi vállalat 2020-ban megkezdett fúziója mostanra a finisbe ért.

Történetükben az idei lesz a nyolcadik Black Friday: a két márka arra számít, hogy erőforrásait egyesítve

egyetlen, de akkor nagyon sok ütős ajánlatot kínáló Black Friday szolgálja a leginkább a magyar vásárlók érdekeit

– nem pedig a napokig, hetekig mesterségesen elnyújtott onlinemarketing-kampányok.

Idén ingatlan is lesz fekete pénteki akcióban

Az első közös Black Friday-en olyan szokatlan, de jelenleg nagyon keresett termékekkel is készül a cégcsoport, mint a dízel járművekben használatos, sok helyen hiánycikknek számító AdBlue-adalék, vagy az idén egyébként jelentősen megdrágult téligumi-szettek, amelyeket a hamar ébredő, gyors vásárlók jutányos áron tudnak majd megrendelni.

Az olyan szokásos fekete pénteki elektronikai slágertermékek, mint a televíziók, laptopok, okostelefonok, illetve a minden évben népszerű szárítógépek, mosógépek és más háztartási nagygépek idén is jelentős kedvezménnyel lesznek elérhetők november 19-én – e termékkategóriákból a globális chiphiány dacára jelentős fekete pénteki készletekkel készül a cégcsoport.

Tavalyhoz hasonlóan az idei Black Friday-en is számos napi használati cikk is jóval olcsóbban lesz elérhető, hiszen a pandémia kezdete óta például pelenkát, mosószert, vagy éppen kávékapszulát is előszeretettel rendelnek nagyobb kiszerelésben a fekete pénteki vásárlók.

Az idei Black Friday-en az eMAG Marketplace kereskedők jelenléte is hangsúlyosabb lesz: több mint ezer partnercég kínál majd fekete pénteki árengedményeket.

Így érdemes felkészülni november 19-ére

Érdemes november 19-én kora reggelre állítani az ébresztőórát, mert az eMAG és az Extreme Digital közös Black Friday-e

a kora reggeli órákban fog megkezdődni.

Mivel a közös Black Friday az eMAG platformján zajlik majd, a fekete pénteki ajánlatokra a lehető leggyorsabban lecsapni kívánó felhasználóknak érdemes ezen az oldalon eMAG-fiókot regisztrálniuk, illetve telepíteniük az eMAG.hu iOS-re és Androidra elérhető mobilappját, mivel az appon keresztül hamarabb lehet hozzáférni az akciós kínálathoz.

A gyorsaság érdekében az online fizetéshez szükséges bankkártyaadatokat is november 19. előtt célszerű elmenteni az applikációban, mert ezzel is jelentősen lerövidül a fizetés procedúrája.

Az idei fekete pénteki rendelések kiszállítását az eMAG – Extreme Digital 14 napon belül, tehát 2021. december 3-áig vállalja. A közös Black Friday-en megrendelt termékeket a házhoz szállítás és az országszerte az idei fekete péntek napjára több mint négyszáz helyszínen működő easybox csomagautomata mellett személyesen egyaránt át lehet venni az eMAG és az Extreme Digital üzleteiben – az utóbbi üzleteiben ugyanis mostanra már mindkét márka jelen van.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!