Erős basszus

2021.03.20. 15:00

Nagyot szól: kicsi, de ütős az új kompakt hangsugárzó

A Sony bemutatta az SRS-XB13-at, erőteljes Extra Bass hangzással, hosszú élettartamú akkumulátorral.

Forrás: Sony

Fotó: NAO

A legújabb Bluetooth technológiával működő kompakt hangsugárzó tartós külső borításának és többirányú pántjainak köszönhetően bárhol rögzíthető, legyen az hátizsák, csukló vagy napernyő. A hangszóró

magasabb helyről lelógatva, egyfajta zenei vízesés érzetét keltheti.

A kis méretnek köszönhetően a kütyü könnyen hordozható, mégsem engedett a gyártó a hangminőségből: az XB13 az Extra Bass technológia és a hangdiffúziós processzor segítségével igen nagy erővel rendelkezik. Az Extra Bass hangzást a passzív és a teljes tartományú hangsugárzók együttes ereje szolgáltatja; a DSP technológiával működő hangdiffúziós processzor pedig bármely térben képes kiterjeszteni a hanghatást.

Fotó: Sony

A messzebbre terjedő, sztereó hangzás elérése érdekében két XB13 hangszóró vezeték nélküli összeköttetése ajánlanak.

Víz- és porálló jellegének és IP67-es minősítésének köszönhetően egyaránt jól fog jönni úszómedencék mellett és hosszú túrákon is

16 órás élettartammal rendelkezik, amit az akkumulátor-indikátor ki is jelez a felhasználó okostelefonján.

Az áprilistól elérhető XB13 beépített mikrofonja lehetővé teszi a kéz használata nélkül folytatott telefonhívásokat a hangszórón keresztül, történjenek azok otthon vagy kinn a szabadban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!