Zökkenő nélkül

2020.01.23. 18:11

Íme, az új, vezeték nélküli távvezérlő markolat

Komolyabb fotózáshoz, videózáshoz nehezen nélkülözhető kiegészítő.

Forrás: Sony

Fotó: TAKESHI HIRAYAMA

A Sony bejelentette vezeték nélküli távvezérlő markolatát, a GP-VPT2BT-t.

Az eszköz jó választás lehet számos igényes készítéséhez: vlogok készítésétől kezdve útiképek és videók rögzítésén át a mindennapos használatáig. A stabilitást és kényelmet ötvöző, por- és nedvességálló, vezeték nélküli markolat minden helyzetben segíti a felhasználó munkáját.

A februártól Európában elérhető GP-VPT2BT kompatibilis a Sony legújabb digitális fényképezőgépeivel, és egyszerűen csatlakoztatható a vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével. Vele az alkotók könnyedén, kábelek vagy veszélyeztetett bemenetek nélkül végezhetik munkájukat.

Az új markolat részét képezi egy hasznos billentő funkció, amely rugalmassá teszi a betekintési szögeket, valamint a felhasználók könnyedén válthatnak normál üzemmódról önműködő módra. Ezen felül a zökkenőmentes használat érdekében a markolat igazító tárcsával is rendelkezik, amit a különböző méretű és súlyú kamerákhoz igazítva szorosabbra vagy lazábbra lehet állítani.

Található rajta fordító gomb, jelzőlámpa és zárkapcsoló, s a felhasználók az alsó rész kiterjesztésével könnyedén háromlábú állvánnyá alakíthatják a markolatot, ami stabil, érintésmentes fotózást tesz lehetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!