Játékosok figyelmébe

2019.09.17. 15:13

Összekovácsolták a Samsung mobilokat a Discorddal

A Galaxy Note10 és más Galaxy okostelefonokon a Discord első jelentős telefonos integrációja kiemelkedő élményt nyújt.

A telefonjukon vagy platformok közötti játékokon játszóknak az új funkciók elérhetők a Galaxy Note10 eszközökön, a következő hónapokban pedig minden Galaxy Store applikációval rendelkező Galaxy készüléken.

„Az online játékosok zsebében szinte biztosan ott lapul egy okostelefon, amelyet jó eséllyel a Samsung készített – mondta Jason Citron, a Discord vezérigazgatója. – Ez az együttműködés azt is jelenti, hogy

még egyszerűbben megoszthatjuk a barátainkkal, hogy milyen játékot játszunk,

vagy akár közvetlenül a Samsung Game Launcherből szállhatunk be a beszélgetésbe.”

„A Discordhoz hasonló platformokkal való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy az elérhető legjobb szöveges chat- és hanghívás szolgáltatásokat nyújthassuk a felhasználóknak a legújabb Galaxy Note10 és Note10+ készülékeken” – mondta Inkang Song, a Samsung mobil üzletágának alelnöke.

Kifejezetten Samsungra van kitalálva

A felhasználók a Galaxy Note10 és Note10+ okostelefonokkal könnyedén léphetnek kapcsolatba barátaikkal a Discordon keresztül, akár platformok között is.

A Game Launcher alkalmazásba integrált funkcióknak köszönhetően a Galaxy okostelefonon játszó felhasználók láthatják a barátaik státuszát a Discordon, így bármikor megnézhetik, milyen játékkal játszanak.

A Discord Átfedés egyedi funkciójával a játékosok akár azonnal csatlakozhatnak barátaik hanghívásához. Ez a lehetőség kizárólag a Samsung és a Discord közötti együttműködésben részt vevő eszközökön érhető el.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!