A DH egypercese

2015.11.03. 17:59

Zavar az alvásidőben

Vége az őszi szünetnek. Ez az idei hosszabb volt az elmúlt évekénél. Kivételesen egy egész hetet otthon lehettek a lurkók.

Tőke Kata

Örültek is neki rendesen. Lecke nem sok, gyorsan elkészíthető, a szünetre gyakorlatilag nem maradt. Kisfiamnál legalábbis. Pihenéssel, aktív feltöltődéssel, sok játékkal múlatta el az idejét. Reggel nem kellett korán kelni, csak az én időmben, mert én is és apja is dolgozott. De így is kicsit nyújthatta a lustiidőt. Esténként így nem kellett olyan korán az ágyba bújnia a gyermeknek. Valahogy sikerült minket megfűznie.

A hétvége utolsó napján viszont kértem, legyen kedves az esti lefekvést visszaállítani a szokásos menetrendjébe. Közölte, hogy még nem álmos. Azonban szófogadó lévén a kérésemet teljesítette. Meg lett a következménye... az én szigoromnak és az ő jólneveltségének. Nem tudott elaludni. Zavar keletkezett az alvásidőben. Hosszúra nyúlt így mindkettőnk éjszakája, mert ha ő nem tud aludni, akkor én sem... Ez így lesz, míg világ a világ. Az alvási időmben olyankor zavar lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!