Hercegnős filterek

2018.05.25. 06:45

Komoly változásokkal jár feleségül menni egy herceghez

Nagyot robbant az internet az ifjú brit hercegi pár esküvője óta. Számos (főleg bulvár) oldal foglalkozik a nem mindennapi eseménnyel, de főleg annak várható következményeivel.

Tóth Alexandra

Napjaink értékrendjét nagyon jól reprezentálja az a „top öt dolog, amiről Meghan Markle-nek le kell mondania”-típusú magazincikközön, ami valahogy mindig ugyanabban a fontossági sorrendben mutatja be a dolgokat, amiket az újdonsült hercegnő ereiben csörgedezni kezdő kék vér már sehogy sem tűr meg a napi rutinban. Ilyen például a közösségi oldalak használatáról és a szelfikészítésről való lemondás, ami egyébként mély együttérzést és sajnálatot vált ki a rajongókból. Többször felmerült a kérdés, hogy vajon mi lesz Sussex hercegnőjével, ha többé nem posztolhat instagramon, vagy ha nem lóghat órákon át a Snapchaten? Természetesen sokan aggódunk az új rutin kialakításának nehézségei miatt, de leginkább a kutyás filtert sajnáljuk, ami helyett folyton azt az uncsi hercegnőset kell viszontlátnia szegény Meghannek a róla készült fotókon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!