A DH egypercese

2017.11.25. 06:45

Olcsó búcsú a balsorstól

Megnyitom a internetet és ömlik a „soha vissza nem térő alkalmak” sokasága.

Szabó Szabolcs

Megint minden nagyon olcsó, sőt gyakorlatilag beszerzési ár alatt kapható. Szinte ráfizetéssel kínálja az angyalarcú kereskedő. Fekete Péntek napján e terítési és térítési mágiát azért még sikerült turbósítani – hömpölyögtek az ajánlatok. Magam is megroppantam déltájt, szinte már rá is kattintottam – finanszírozván olcsósított kiadásaimat – egy kiváló kondíciójú, szinte már önemésztő személyi hitelre, ahol csak januártól ketyegett volna a kamatbomba, ám mivel utálok papírhalmokat 14 példányban kitölteni, így lemaradtam pénteki, életem nagy bevásárlásairól.

Azért néhány apróságot berendeltem, bizonyítván magam előtt is: tisztesen fogyasztó polgár vagyok. Sajnos már kiköltekeztem, amikor az arcomba tolták a következőt: „Balsorsűző Gyertya mágikus füvekkel és szertartással, plusz pénzmágnes”. A termékcsomag a hirdető „Tények” címmel felvillanó ablakában volt elérhető – természetesen roppant

diszkont áron a Black Friday díszes ünnepén.

Azon azért eltöprengtem, hogy az akciózott pénzmágnes esetleg nem termel-e akár 50 százalékkal kevesebbet az év más, szürkébb napjain. Pláne úgy, hogy a mellékelt gyorstalpaló tájékoztató szerint még a „jósnők is utálják”. Hiába, az üzlet Fekete Pénteken is nagy üzlet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!