DH egyperces

2018.02.23. 06:45

Barátságkoktél

Megkezdődött a rájátszás, azaz csapataink táncrendjei is módosultak. Az eddig viszonylag nyugodt család­apák feszültebbek – egyrészt a sportfogadás, másrészt az eredmények miatt.

Szabó Szabolcs

Fotó: illusztráció

E sorok bérvésője is rendes meccslátogató, mondhatni mérkőzésturista, hiszen egyik csarnokból esik át az uszodába. Itt vereség, ott győzelem… Miegymás...

Az uszodában csücsültem minap, pontosabban este, hogy dokumentáljam a jegyzőkönyvet, majd Mihók Attila vezetőedző nyilatkozatait. Ekkor elém lépett egy régi ismerős, hogy szemléztem-e legutóbbi, nekem szánt képélményét. Vállvonogatva, de el kell ismerni, mestermű született. Friss hősünk a sokak által kedvelt, de még többek által aktívan látogatott Művész néven elhíresült vendéglátóipari egység teraszán cseperedett. Születéstörténete egybesodródott a szorgosan fogyasztott fröccsökkel és az intenzív havazással.

Az olvadása még várhat, a legfontosabb, hogy „művészi” hóemberünk megélje a tavaszt. Innen pedig bármi lehetséges, akár a Csíkszereda, akár a Catania ellen is. Hajrá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!