tojás a fiúból

2018.06.14. 06:45

Extrém dolgokkal a figyelemért

Történt, hogy a messzi keleten két éve szó szerint tojásokat tojik egy tizennégy éves fiú

Várkonyi Zsolt

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: LightField Studios

Tinédzserkorba lépve mindenki tapasztal különös változásokat a testén, ám azt kevesen mondhatják el magukról, hogy annyira furcsa dolgokat produkál a szervezetük, mint ezen ifjú embertársunké. A srác egy kis faluban él, apja állítása szerint ezen időszak alatt már több mint húsz tojást tojt. A legutóbbi alkalommal épp két tojás távozott belőle az orvosok szeme láttára, akik, bár még nem bizonyították, csalásra gyanakodnak.

A szakemberek szerint teljességgel lehetetlen, hogy egy emberben tyúktojás fejlődjön ki, vélhetően azokat berakták a fiú testébe. Persze a fiú és a családja szerint isteni csodáról van szó. Mindenesetre ahhoz is isteni csoda kellene, hogy ezt a mennyei tojást földi halandó megkóstolja.

Sokszor tapasztalunk, ha nem is ilyen, de ehhez hasonló dolgokat az életben. Embertársaink különböző extrém dolgokkal hívják fel magukra a figyelmet. Nem kell más hozzá, mint a világháló, és az emberi hü­lyeség nagyon gyorsan exportálódik, és telepszik meg az arra hajlamos egyedek fejében. Ebben talán nem is maga az alapinformáció a riasztó, hanem az, hogy mindez osztódással szaporodik. Mert egy nagy bölcs mondta egykoron, hogy a földön az ész mennyisége állandó, csak a népesség száma nő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!