(Túl)élő közvetítés

2018.04.05. 06:45

Kétségbeesett igyekezet a bizonyíték eltüntetésere

Egy huszonöt éves nő fejbe lőtte barátját Texasban. A bűncselekmény teljesen véletlenül történt, a viccnek szánt pisztolymacerálást azonban élő videó formájában posztolták is a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Tóth Alexandra

A három játékos kedvű fiatal közül kettő nevetgélt, a harmadik pedig, aki végül az áldozat lett, figyelmeztetni próbálta barátnőjét, hogy ez még viccnek is rossz, és kezd ideges lenni. A lájvozós móka élvezeti értékét csupán az csorbította, hogy a jogosan gyanakvó férfi kritikus állapotban fekszik a kórházban, de legalább a nézettség megvolt. A lány kétségbeesetten igyekezett eltüntetni a bizonyítékokat, ám ami egyszer felkerül, azzal kár is bajlódni. Pár évvel ezelőtt a veszélyes vadállatokkal való szelfizés volt a menő, aztán kóvályogtunk pokémonokot vadászva a forgalmas úttesten, ma pedig élő közvetítésben kockáztatjuk egymás életét. Mindegy, a lényeg, hogy mindig legyünk online, áp tu déjt, és ne maradjunk le semmiről. Én is ezen gondolatok jegyében gyújtom fel a konyhámat a következő pudingfőzős instastorymban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!