A DH egypercese

2014.09.17. 13:18

Az igazi kereskedő

Negatív tapasztalatok garmadával szolgálhatok arról, hogy minden negyedik bolti eladónak – talán minden harmadiknak – fogalma sincs a kereskedelmi egyszer egyről.

Körmendi Erzsébet

Az ellenséges pillantást szerintem tanulják valahol – vagy egymástól –, pedig helyette inkább a kedvességből, az udvariasságból és a jó modorból vehetnének leckét azoktól, akik tudják milyen a jó kereskedői hozzáállás. Bár az ilyesmi szerintem vagy jön az emberből, vagy nem. Erőltetni nem lehet, nem is érdemes.

Viszont pozitív élményem volt a minap. Az üres polcrész láttán feladtam, hogy vásárolok a kiszemelt akciós termékből, amikor megláttam egy szimpatikus eladót, aki nem vette tolakodásnak a kérdést, sőt bement a raktárba is, hogy utána nézzen. Nem alibizett, tényleg kereste az árut, negyed óra is eltelhetett mire visszatért. Nem hozott semmit magával, viszont megnézte a gépben, hogy van még két darab. Sok volt a vevő, így a dolga, de ajánlotta, műszak végén megkeresi, elteszi, menjek be másnap érte.

Köszönöm. Megyek. Legközelebb is hozzájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!