A DH egypercese

2014.09.19. 20:01

Az a biztos havi fix

Olvasom, hogy újra munkát vállal egy reggeli rádióműsorban az egyik országszerte ismert, bár általam nem túlságosan kedvelt műsorvezető férfiú.

Pekarek János

Akitől, bevallom, hihetetlen bőbeszédűsége miatt idegenkedem, s ezzel aligha vagyok egyedül. Ugyanakkor sokan szeretik: ilyen az élet.

Nem is emiatt idézem ide az esetet, hanem azért, mert az úr az elmúlt két évben nem végzett munkát szervezett keretek között: azaz nem volt fix állása. Dolgozgatott ugyan egy-két projektben, de közel sem akkora lendülettel, mint amikor még egy másik rádióállomáson vezetett reggeli műsort népszerű barátjával egyetemben.

A hír számomra legérdekesebb része az volt, amikor említett műsorvezető azt taglalja, hogy ugyan nincsenek anyagi gondjai, mivel vannak tartalékai – de azért nagyon örül annak, hogy ismét lesz havi biztos fizetése.

Ezt meg tudom érteni. Személyes ismerőseim között ugyanis sok olyan ember van, akinek szintén jól jönne a havi fix. És még tartalékai sincsenek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!