A DH egypercese

2017.05.19. 16:23

A reszelt gyémánt

Remek olvasmányélményt és egyben kiváló szórakozást nyújt a fürdőszobában szolgálatot teljesítő krémek, habok, szappanok, kencék, tusfürdők összetevőinek vizsgálata.

Szabó Szabolcs

Bár a címkéken feltüntetett vélelmezett jótékony hatások nem minden esetben egyeznek a jelenleg elfogadott tudományos álláspontokkal. Most szerény írásunkban ezzel nem foglalkozunk.

Megvallva az őszintét, a samponválasztást meglehetősen esetlegesen kezelem: a legközelebbi flakonért kinyúlok a zuhany alól, majd kezdődhet is a rutinos cselekménysorozat. A legutóbbi hajápolási bevetés után szemeztem pár percet a gyanús színű műanyag tubussal. Megdöbbentő információk sorát begyűjtve. Kiderült, hogy már a samponokat is gyémántrészecskék dúsítják és egyéb jótékony adalékoknak köszönhetően már legalább negyven százalékkal jobban hidratál. Hogy pontosan mihez képest is, az esetünkben lényegtelen.

A gyémántrészecskék azonban számos további kérdéseket vetnek fel. Miként is kerül bele az illatos masszába a reszelt gyémánt? Kilós darabokat faragnak-e szakemberek, vagy csak a maradékot seprik bele? Rejtélyes fürdőszobai titkok ezek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!