A DH EGYPERCESE

2017.12.07. 06:45

Előzetes számvető

Hamarosan itt lebzsel, dorombol majd az év vége, amely a szokásjog és a regnáló életmódtanácsadók folyamatos nyomása miatt is számvetésre késztet majd sokakat, így gondoltam, veszek egy cerkát meg a kockás füzettömböt, és megszámvetem az elmúlt 11 hónapot.

SZABÓ SZABOLCS

A tizenkettedikről majd a hatályos adószabályzat szerint május közepéig leszek szíves elszámolni. Addig is lássuk az eddigi mérleget: Az elvártakhoz képest 117 alkalommal nem mosogattam el, 98 alkalommal nem megfelelő időben, azaz később – tehát nem azonnal – szedtem ki a mosógépből a ruhát, 57 esetben nem porszívóztam fel vákuumszerűen lakást – nem is ez volt a célom -, és tucatszor sértettem vérig a lakótársakat. E számsor így első összegzésre gyászosnak tűnhet, de higgyék el, volt ez már rosszabb is.

Amint a magyar futballedzők szokták volt nyilatkozni: „Már láttam biztató jeleket.” Sajnos csak én, de a kétkedőkkel és az ármánykodókkal nem foglalkozunk. A leglényeg, hogy a „plusz” rovatba is került jócskán, csak ez a hétköznapokban nem minden esetben lesz gyakorlattá. Azaz: virgács a jutalma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!