A DH egypercese

2017.08.13. 18:01

A DH egypercese - Buborékokat gyártunk

Idén újra megrendezték a Margitszigeten a buborékfújó napot.

Balla Tibor

A szervezők állítása szerint azért tartják meg újra és újra az eseményt, mert ilyen apró örömökkel szeretnék mutatni, hogy bármikor mosolyt csalhatunk az arcunkra.

Az bizonyos, hogy ezúttal nagyon sokan gyűltek össze, és sokan „nevettek együtt az ég felé." Öröm nézni a képeket, ahogy apukák, anyukák gyermekeikkel együtt felhőtlenül adják át magukat a buborékkészítés, és persze kipukkantás élvezetének.

A kicsik apukájuk nyakából nyújtózkodva igyekeznek elérni a szivárványos, csillogó gömböket, amikkel a szellő labdázik játékosan.

Ahogyan a hétköznapi életben is, akadnak, akik nagyban játszanak, de vannak, akiknek már a sűrű kicsi is örömet okoz.Szinte természetes, hogy mindenki verseng abban is, hogy minél különlegesebb, hatékonyabb eszközzel gyarapítsa a repülő illékony gömbök számát.

Egyetlen dologban különbözik ez a nap a többitől, de abban aztán nagyon is markánsan: Hiába a kimondatlan vetélkedés, itt mindenki boldogan nevet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!