őrületbe csapott át a rajongás

2018.08.09. 06:45

A tébolyult férfit a koncerten elfogták és elzárták a rendőrök

Lassan egy hete, hogy az Anna & the Barbies énekesnőjét és frontemberét, Pásztor Annát megfenyegette az egyik rajongója azzal, hogy iránta érzett rajongását és szerelmét a művésznő megkéselésével fogja beteljesíteni.

Tóth Alexandra

Emellé még további, kinyomtatva majdnem kétszáz oldalas üzenetáradatot is küldött neki, aki eleinte finoman visszautasította a nem kívánt szerelmes üzeneteket, majd figyelmen kívül hagyta, végül azok eldurvulása után már a rendőrség segítségét kérte.

A tébolyult férfit a koncerten elfogták és elzárták a rendőrök. És itt lehetne pont a mondat és a történet végén, de sajnos nincs. Ugyanis 72 órás hűsölés után szabadlábra helyezték a zaklatót, akit valószínűleg ez az incidens nem riaszt el a további próbálkozásoktól. Ahhoz, hogy az ember egy őrült rajongóra tegyen szert, még csak híresnek sem kell lennie, ez bárkinek megadatik, akinek nem megszokott karizmája, kisugárzása van vagy valami miatt kilóg a tömegből. Mindenesetre újfent bebizonyosodott, hogy érdemesebb beolvadni a tömegbe, ha jót akarunk magunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!