"Bocsánatot kérek!"

2018.07.24. 06:45

Feledhetetlen gesztusok

Akik figyelemmel kísérik a száguldó cirkusz versengéseit, azoknak nem mondok újat, a hétvégi német nagydíjon Sebastian Vettel nyert helyzetből esett ki, sokat rontva ezzel világbajnoki esélyein.

Balla Tibor

Sao Paulo, 2017. november 12. Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzõje (b, elöl) és az elsõ helyrõl rajtolt Valteri Bottas, a Mercedes finn versenyzõje (j) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brazil Nagydíján a Sao Pauló-i Interlagos pályán 2017. november 12-én. (MTI/EPA/Fernanado Bizerra Jr.)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Fernando Bizerra Jr.

Az aprócska vezetői hibából kinőtt személyes tragédia önmagában is megindító, bár nála dühkitörést váltott ki, riválisánál, Lewis Hamiltonnál pedig – aki az időmérőn esett ki – totális összeomlást.

Mindezeket a végtelenül személyes, intim pillanatokat premier plánban közvetítették a kamerák szerte a világba, így saját drukkereik együttérezhettek velük, ellenfeleik pedig megmártózhattak a kárörvendés jakuzzijában. Azt viszont már nem emelte ki a televíziós közvetítés, hogy Vettel az eset után egyesével járta végig a csapat tagjait, hogy bocsánatukat kérje az elfecsérelt munka és lehetőség miatt. Hogy miért jutott ez eszembe? A közösségi oldalon olvastam egy posztot, amiben egy hölgy elnézést kért azoktól, akiknek kellemetlenséget okozott, mert nem vette észre, hogy rossz helyen parkol, és feltartotta a buszt.

Ezeket a gesztusokat nem kellene elfeledni!

Vezető képünk archív MTI felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!