A DH EGYPERCESE

2018.01.10. 06:45

Segítség az égető helyzetben

Kisebb-nagyobb háztartási baleset minden háziasszonnyal előfordul. A kisebbek a gyakoribbak, némelyik elhanyagolható.

TŐKE KATALIN

Előbb vagy utóbb majd’ mindenféle baleset megtalálja az ember lányát. Engem most egy rossz mozdulat miatt ért el egy ilyen sziszegős, káromkodós történet. Figyelmemet elterelő dolgot okolhatnék érte, de az igazság az, hogy a sietségemnek lettem áldozata.

A nokedli leszűrése nem volt kellően „előkészítve”, és egy pillanat alatt a főzővíz a kezemen landolt. No nem az egész fazéknyi, mert azonnal eldobtam mindent, épp csak az ujjaim hegyét érte, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy sziszegjek, káromkodjak. A kaja elkészült azért, csak mindent a sutább kézzel kellett csinálnom. Aztán rohanás dolgozóba... és itt jött a felmentő sereg. Kolléganőim segítettek rajtam: egy kis aloe vera és egy spéci krém megoldotta égető problémámat. Hólyag nélkül menekültek meg az ujjaim. Így nem kell bibis középső ujjamat senkinek se fel(be)mutatnom! Vannak dolgok, amik viszont nem fájnak, varázsszavak is egyben. Itt most ez: köszönöm, lányok!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!