A DH egypercese

2015.07.09. 17:03

Se pénz, se lábak...

Csaknem egymilliárd forintos biztosítási csalás miatt feküdt a vonat alá egy férfi, de a pénz helyett mindkét lábát elvesztette, ráadásul csalás miatt eljárás indult ellene.

Gallai Péter

A férfi több biztosítótársaságnál balesetbiztosítást kötött, majd az volt a terve, hogy egy későbbi időpontban súlyosan megsebesíti magát, hogy felvehesse a nagy összeget. Ezért a nyírcsászári vasútállomáson bemászott egy mozgó vonat utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán. Kórházba szállították és a végén mindkét lábát elveszítette. Persze az önpusztító trükkel lebukott, már az is feltűnő volt, hogy másnap bejelentette mindenütt a biztosítási eseményt...

A sok-sok bankó nagy úr, szokták volt mondani, de az nem fér a fejembe, hogy valakit mi visz rá arra, hogy akár saját életét is veszélybe sodorja egy kis könnyen jött forintért. Bár nem tudom, ha ebben az esetben mégis sikerrel járt volna a csaló, akkor elmondhatná-e magáról: a pénz boldogít, akár még lábak nélkül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!