Bajnokok Ligája

2017.11.01. 14:17

De Rossi: megérdemelten vezetjük a csoportot

A csapatkapitány Daniele De Rossi szerint az AS Roma megérdemelten vezeti csoportját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

ROME, ITALY - OCTOBER 31: Daniele de Rossi (2nd L) of AS Roma in action during the UEFA Champions League Group C match between AS Roma and Chelsea FC at Stadio Olimpico in Rome, Italy on October 31, 2017. Claudio Pasquazi / Anadolu Agency

„Kevesen hittek bennünk, mi mégis megérdemelten vezetjük a csoportot” – hangsúlyozta De Rossi, miután kedden 3-0-ra legyőzték az angol bajnok Chelsea-t. Így a rómaiak 8 ponttal a C csoport élére álltak, egy ponttal megelőzve a londoni csapatot, öttel az Atlético Madirdot és hattal a Qarabagot.

A csapatkapitány hozzátette, nincs sok igazán emlékezetes mérkőzésük a legrangosabb európai kupasorozatban, ám a kedd esti – akárcsak a Chelsea ellen 2008-ban 3-1-re megnyert hazai meccs – ezek közé tartozik. Kifejtette, az eredményekkel és a játékképpel is elégedett.

„Mindig mindenki ellen agresszíven játszunk, még olyan együttesekkel szemben is, amelyek ellen a múltban félénken futballoztunk. Ez nagyon fontos változás”

- fogalmazott De Rossi.

A Chelsea kapusa, Thibaut Courtois a klub honlapjának adott interjúban úgy fogalmazott, sokkoló volt, hogy Stephan El Shaarawy már 38 másodperc elteltével vezetést szerzett a hazaiaknak. „Az első félidőben jól játszottunk, ám a másodikban alábbhagyott a küzdőszellemünk. Nem tudom, mi történt” – értékelt a hálóőr.

Borítóképünkön Daniele De Rossi a Chelsea elleni mérkőzésen. Fotó: AFP / Claudio Pasquazi / Anadolu Agency

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában