Zeneünnep a Bartókban

Dunaújváros - Közel tíz órás folyamatos műsorfolyam vár mindenkit szombaton, a dunaújvárosi zeneünnepen a Bartókban. Muzsika reggeltől estig.

Szabó Szabolcs

Az utóbbi esztendők meglehetősen szellős rendezvény-kísérletei után vaskos zeneünnepi programmal jelentkezik városunk. Szombaton a Bartókban több száz zenész-művész látja majd vendégül a remélhetőleg tömeges létszámban megjelenő közönséget. A helyi muzsikus társadalom a Viadana Kamarakórus szervezésében lép színpadra reggel fél tíztől egészen este hét óráig. A Bartók minden egyes négyzetméterét belakó kórus és zenész had reggel fél tíz magasságában kezdi hirdetni a zene ünnepét. Az programfolyamban fellépnek: a Sándor Frigyes Zeneiskola, a Móricz Zsigmond Általános Iskola kórusai, a Széchenyi Gimnázium Capella Kórusa, a Dunaújvárosi Vegyeskar, a Wesley da Capo Művészeti iskola diákjai és tanárai, a Széchenyi hangszeres együttesei, a DF Női Kara, valamint a Bartók Táncszínház művészei. Emelett alkalmai zenei  óvoda és hangszerbemutató is várja az érdeklődőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!