Visszazárják az utcát? - A Kallós lakóit zavarja az autós forgalom

Dunaújváros - A Kallósban lakók szerint utcájukban vissza kell állítani a korábbi közlekedési rendet. Erről lesz szó a kedd délutáni lakossági fórumon.

Körmendi Erzsébet

Közműépítés, és útfelbontás miatt az önkormányzat megszüntette a gázszolgáltató előtti kanyarban a kőtorlaszokat, és megnyitotta az autósok előtt a Kallós utcát a nyáron. Sokan éltek is a lehetőséggel, mert így könnyebben jutottak el a Béke városrész felől a piacra, illetve visszafelé sem kellett a forgalmas Szórádon keresztül kerülniük.

Az autósoknak kedvére volt a változás - jobbára a városi közlekedés szereplőinek nyomására nem lett visszaállítva a korábbi állapot. Csakhogy a lakóknak ez nem tetszik...

A Kallós visszazárásáról fórum kezdődik október 11-én, kedden délután fél négykor a Semmelweis utca 5. alatti kollégium első emeleti Kék Szalonjában. A tájékoztatón részt vesz dr. Kukorelli Sándor jegyző, Szendrődi Tibor igazgató és Kismoni László  képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!