Világraszóló siker horgászainktól - kapásból zsenik

Világraszóló sikert ért el minap Szerbiában egy magyar klubcsapat, amikor elnyerte az édesvízihorgász-világbajnoki címet. Gyorsan mozgó kezüket ősi ösztön vezérelte. Ez a titok.

Tihanyi Tamás

 

A pákozdi Nagy Attila azt mondja, mostohán kezelt sportág  a többi között a horgászat, pedig a vízilabdások mellett csak ők tudták elérni azt, hogy öt éven keresztül nem estek le a világbajnoki dobogóról.  A klubcsapatok világversenyén  tették fel a fiúk az i-re a pontot, hiszen a magyar versenyhorgászok  már minden címet megszereztek egyéniben és csapatban, még női, ifjúsági korosztályban is. A klubok világbajnokságain  már elkönyveltünk  három ezüstöt, két bronzérmet, de nem tudtunk nyerni.  Mostanáig. Tehát elmondható, hogy az elmúlt hét végével a magyar sporthorgászok mindent elértek, ami elérhető volt.  Számunkra, Fejér megyeieknek külön öröm, hogy egy pákozdi és egy dunaújvárosi is ott van  a legjobbak között. (Részletek az fmh.hu-n!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!