Védett átkelőt szeretnének - A Béke-városrész nagyáruháza előtt is veszélyes üzem az átkelés

Dunaújváros - Több olvasónk is jelezte, hogy a város számos, közlekedési szempontból veszélyes pontján lehetne megvalósítani figyelemfelkeltő útfestést. Egy ajánlat.

Szabó Szabolcs

– Gyakran figyelem a közlekedőket és egyre több a veszélyes helyzet, amelyből épp hogy nem lesz tragikus baleset – mondja a Béke-városrészben élő olvasónk, aki a Lajos király körúton lakik, és rálát a szomszédos bevásárlóközponthoz vezető gyalogos-átkelőhelyre is. – Sajnos vannak keserű tapasztalataink. A feleségemet és fiamat is elütötték már az említett gyalogos-átkelőhelyen, és nem történt semmi. A Hírlapban olvastam, és azóta már magam is láttam, hogy a Lorántffy iskola előtt, a Dózsa György úton már felfestették a figyelmeztető sárga csíkokat. Ezt a lépést magam is üdvözöltem, ám a döntéshozóknak és a szakértőknek körbe kellene nézniük a városban. Talán máshol is lehetne védett gyalog-átkelőhelyet létesíteni – teszi hozzá olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!